Lichtcodes

Lichtcodes, wat zijn het, wat doen ze?

 

Licht is onze oorsprong maar in ons Aardse bestaan vergeten we dikwijls onze oorsprong in deze Eenheid van licht.

Lichtcodes zijn een combinatie van (vaak geometrische) vormen, symbolen en/of kleuren en zijn dragers van helende lichtfrequenties. Ze kunnen in geschreven vorm “gevangen” worden of via handgebaren of klanken overgebracht worden. Ze werken in op de blauwdruk van de ziel, daar waar heling en aanpassing nodig is. Een lichtcode zal dan ook voor ieder een andere uitwerking hebben. Het zijn herinneringen aan onze ware kern. Ze gaan voorbij aan gedachten en overtuigingen en werken in op de energetische imprints van de ziel. Het is dan ook niet mogelijk om met woorden te beschrijven of te snappen wat ze betekenen. Ze komen uit een realiteit waar simpelweg geen woorden bestaan.

De codes die ik maak, ontstaan vaak in het voorjaar en zomer als de zon in lichtkracht toeneemt en op portaaldagen wanneer de sluiers dun zijn. Meestal maak ik ze buiten in het zonlicht.

Spreekt een code jou aan?

Sluit je ogen en adem een paar keer rustig in en uit. Open je ogen weer en voel wat er in je lichaam gebeurt wanneer je naar de code kijkt. Je kunt een emotie ervaren of lichamelijke sensaties, vaak maar heel subtiel. Dit is een teken dat de code iets bij jou aanraakt. Heb je interesse in een van mijn codes? Neem dan even contact met mij op via het contactformulier.