ZIELSPORTRET

Een zielsportret is een persoonlijke schildering op afstemming. Het is een boodschap zonder woorden. Woorden kunnen ervoor zorgen dat je in je hoofd blijft hangen. De kleuren en vormen spreken delen in jouzelf aan zonder tussenkomst van je hoofd of mind. Het is een uitnodiging om te voelen. Ik schilder vanuit de frequentie van de ziel, dus voorbij de aardse lagen. Dit zorgt ervoor dat er een herinnering plaatsvindt op zielsniveau. Je maakt als het ware weer contact met jouw authentieke zijnslagen. Dit kan een gevoel van thuiskomen geven, van veiligheid en verbinding. Maar je kunt ook weerstand voelen, hierachter zit vaak verdriet verborgen. Als deze emoties worden doorvoeld, komt er weer ruimte voor meer authenticiteit.

De schildering bestaat uit meerdere lagen en sferen en kan iedere keer weer nieuwe dingen naar voren halen. Op latere momenten zullen er weer andere lagen in jou aangeraakt worden.

Hoe ga ik te werk?

Allereerst heb ik een foto van jou nodig en je naam en geboortedatum. Hiermee geef je ook toestemming dat ik mij op jouw zielsfrequentie mag afstemmen. Vervolgens maak ik verbinding met de Oorspronkelijke Goddelijke Bron en van daaruit verbind ik me met jouw zielsfrequentie / zieleveld. That`s where the magic happens;) Je hoeft er zelf verder niets voor te doen. De schildering wordt gemaakt met acrylverf op dik papier van 38 x 46 cm met een linnenstructuur en kan naar wens worden ingelijst. Je krijgt bericht als de schildering klaar is, met een foto per mail.
Een zielsportret kost €144,- ( Lijst en passe-partout niet inbegrepen)

Zou je zelf een keer een zieleschildering op afstemming willen laten maken? Neem contact op met mij via het contactformulier.

Wil je een schildering cadeau doen? Dat kan, echter heb ik eerst toestemming nodig van degene voor wie de schildering bedoeld is om mij op diens energie af te stemmen.

Hoewel de schildering voor zich spreekt en zijn werk doet via kleur / licht frequenties, kan het zijn dat er ook een boodschap “meekomt” in de vorm van een thema, gids, woorden of naam.